Na tej strani bomo objavljali novice iz tabora. 

6. dan

Za nami je pretekla še zadnja sončna dogodivščina ob morju! S svojimi izjemnimi športnimi veščinami smo se pomerile na razburljivih štafetnih igrah in zasijale kot prave športnice. Na jezikovnih delavnicah smo zavzeto in neutrudno vadile pesmi, ki smo jih z zanosom zapeli na večerni prireditvi. Z velikim veseljem smo še zadnjič spravile mentorice v vodo. Zvečer smo veselo navijale za naše mentorice, ki so se potegovale za naziv »najmentorice 2023«. Nato pa smo slavile nepozaben teden, ki smo ga preživele skupaj, obdan z melodijami, plesom in omamno slastno torto.

Read more »

5. dan

Peti dan je že za nami! Jutro smo začele s turističnim vlakcem in obiskom mesta Umag. Potem smo se podale na plovbo z ladjico Aquavision, da smo opazovale podvodni svet skozi prozorno dno. Po razburljivi plovbi smo se še sprehodile po Umagu, si privoščile slasten sladoled in si kupile drobne spominke, da ohranimo nepozabne trenutke tega čudovitega izleta. Popoldne smo se razgibale na gimnastični uri in se ohladile v morju. Poleg tega smo praznovale tudi Frejin rojstni dan. Pripravile smo ji darilce in ji zapeli.

Read more »

4. dan

Četrti dan tabora je bil čudovit. Zjutraj smo se prebudile polne energije in vadile ritmično gimnastiko. Po naporni vadbi smo se osvežile v morju in s svojimi plavalnimi spretnostmi razveseljevale mentorice. Popoldne smo pele v tujih jezikih in ustvarjale na likovnih delavnicah.

Read more »

3. dan

Za nami je zelo zanimiv dan. Zgodaj zjutraj smo se potile in vadile ritmično gimnastiko, kjer smo pokazale svoje neverjetne spretnosti. Potem smo veselo odkorakale na plažo. Tam smo izkoristile priložnost in potunkale naše mentorice v morje, kar jih je zagotovo presenetilo. Smeh je bil zagotovljen!

Read more »

2. dan

Imele smo razgiban drugi dan na obali!  Zjutraj nam je malo ponagajalo vremje. Zato smo šle na sprehod in pregnale oblake. Takoj ko se je prikazalo solnce smo skočili v morje. Popoldne so se starejša dekleta prelevila v jezikoslovke in se naučila nekaj španskih, japonskih in nemških besed. Mlajše deklice pa so ustvarjale prava umetniška čudesa. Ko se je stemnilo, je postal naš dom kinodvorana, kjer smo ob slastnih kokicah uživale v zabavnem filmu.

Read more »

1. dan

Juhu, srečno smo prispele na morje! Po namestitvi in krajšem počitku smo spoznale dom in njegovo okolico. Da bomo tabor lahko preživele varno in v pozitivnem vzdušju, smo se pogovorile o redu in pravilih, nato pa je končno nastopil čas za težko pričakovan skok v morje. Večerni čas smo namenile medsebojnem spoznavanju na zabaven način. Dan smo zaključile z voščilom in pesmico za slavljenko Saro.

Read more »