Na tej strani bomo objavljali novice iz tabora. 

6. dan

Za nami je še zadnji dan! Pomerile smo se na štafetnih igrah in pokazale, da smo res prave športnice. Na jezikovnih delavnicah smo pridno vadile pesmice, ki smo jih zapele na večerni prireditvi. Še zadnjič smo potunkale mentorice, zvečer pa smo s petjem, plesom in torto praznovali čudovit teden, ki smo ga preživeli skupaj. Sedaj pa hitro spat, da se čim hitreje spet vidimo!

Read more »

5. dan

Danes smo se zopet razgibali na urici ritmične gimnastike in jezikali v italijanskem, hrvaškem in nemškem jeziku. Na likovnih delavnicah smo izdelali navijaške pompone. Ob vsem tem smo uživali tudi v morskih radostih in gradili gradove iz mivke. Zvečer pa so na vrsto prišle naše mentorice. Preizkusile so se v različnih zabavnih nalogah, me smo zelo glasno navijale in jih spodbujale. Po zelo napetem boju si je naziv »Naj mentorica« priborila mentorica 5. skupine Neja.

Read more »

4. dan

Četrti dan je že za nami!  Zjutraj smo se s turističnim vlakcem odpravile na izlet v mesto Umag in se podale na plovbo z ladjico Aquavision. Skozi njeno prozorno dno smo si lahko ogledale morsko dno in živali, ki živijo tam. Popoldne smo se razgibale na uri gimnastike in se ohladile v morju. Dan smo zaključile z voščilom in pesmico za slavljenko, ki je danes dopolnila 7 let, potem pa nadaljevale z večernim kinom. Spat smo odšle z mislijo, da je ljubezen najmočnejša sila na svetu.

Read more »

3. dan

Za nami je zelo zanimiv dan. Pridno smo vadile gimnastiko, se učile nove besede v tujih jezikih, seveda pa smo  Svojo morsko pustolovščino smo nadaljevale zvečer,  ko smo iskale pravi gusarski zaklad! Združile smo moči, bile skupaj kos vsem izzivom, ki so nam prečkali pot, in našle zaklad.

Read more »

2. dan

Dan smo začele z gibalnimi aktivnostmi v senci dreves. Poprijele smo za različne gimnastične rekvizite in migale na plesnih delavnicah, potem pa se osvežile v morju. Popoldne smo se naučile prve italijanske, nemške in hrvaške besede in ustvarjale na likovnih delavnicah. Seveda smo se odpravile tudi na kopanje, večer pa se z grofom Drakulo in njegovimi prijatelji podale na nadvse neobičajno križarjenje.

Read more »

1. dan

Juhu, srečno smo prispele na morje! Po namestitvi, kosilu in krajšem počitku smo spoznale dom in njegovo okolico. Da bomo tabor lahko preživele varno in v pozitivnem vzdušju, smo se pogovorile o pravilih, nato pa je končno nastopil čas za težko pričakovan skok v morje. Večerni čas smo namenile medsebojnem spoznavanju, plesale pa smo tudi našo taborno himno.

Read more »