Urnik vadbe 2023/2024

OŠ F. S. Finžgarja, Lesce 

vadba bo potekala enkrat tedensko v mali telovadnici


ob PETKIH

15.30 - 16.30 za učenke od 1. do 3. razreda

16.30 - 17.30 za učenke od 4. do 9. razreda


Vpis poteka vse do zasedbe prostih mest.  Za vpis je potrebno izpolniti prijavnico. Če se vaša deklica vpisuje prvič in niste prepričani, ali ji bo vadba všeč, lahko pride na vadbo samo preizkusit. Če ji bo vadba všeč, jo nato prijavite na vadbo.

 

Učenke 1. in 2. razreda, ki so v podaljšanem bivanju, bodo naše vaditeljice prišle iskat v razred. Prosimo vas, da obvestite učiteljico podaljšanega bivanja, da je vaša deklica vpisana v ritmično gimnastiko.

 

Pred oddajo prijavnice vas prosimo, da preberete pogoje vadbe.

 

Mesečni strošek za vadbo: 28 EUR

Cena vključuje mesečno članarino v višini 5 EUR ter mesečno vadnino v višini 23 EUR. Mesečni obroki so enaki za vse mesece, ne glede na število ur v posameznem mesecu. Izjema sta samo meseca junij in september, ko je vadnina znižana na polovico. Račune s plačilnim nalogom in QR kodo vam bomo vsak mesec poslali v elektronski obliki na vaš e-poštni naslov. Mesečne obroke je potrebno plačati najkasneje do 15. v mesecu za tekoči mesec.

Vpis poteka vse do zasedbe prostih mest

V primeru premajhnega števila prijav v posamezno skupino si pridržujemo pravico do odpovedi vadbe ali združitve obeh skupin v eno.