REKREATIVNI PROGRAM RITMIČNE GIMNASTIKE GAZELA

 

Drage deklice in spoštovani starši,

vabimo Vas k vpisu PROGRAM REKREATIVNE VADBE RITMIČNE GIMNASTIKE GAZELA. Vadba je namenjena deklicam od 1. do 9. razreda osnovne šole. Vadba bo potekala v času po pouku v šolskih telovadnicah. Ker je naš program rekreativne in ne tekmovalne narave, je osnovni poudarek pri vadbi na spodbujanju rednega ukvarjanja s športom in s tem bogatitvi prostega časa ter oblikovanju pozitivnih vrednot, kot so medsebojno sodelovanje, zdrava tekmovalnost, spoštovanje pravil športnega obnašanja, krepitev samozavesti in prenašanje tako psihičnih kot fizičnih naporov.

Vadba bo potekala skozi celo šolsko leto. Tekom šolskega leta bomo pripravili dva nastopa za starše: zimski in spomladanski nastop. Za dekleta od 4. razreda dalje bomo priredili tekmovanja za pokal ŠD Gazela, ki bo potekalo v mesecu maju. Ob koncu šolskega leta bomo organizirali poletni tabor ritmične gimnastike v Umagu.

 

Vadbo bodo izvajale naše izkušene vaditeljice. Vse vaditeljice bodo delale pod mentorstvom strokovne vodje mag. Gulje Avkhadieve, ki ima 30 let trenerskih in menedžerskih izkušenj na področju gimnastike. Vaditeljice se bodo trudile posredovati dekletom kar največ znanja in prepričani smo, da boste z njihovim delom zadovoljni.