REKREATIVNI PROGRAM RITMIČNE GIMNASTIKE GAZELA

 

Drage deklice in spoštovani starši,

vabimo Vas k vpisu PROGRAM REKREATIVNE VADBE RITMIČNE GIMNASTIKE GAZELA. Vadba je namenjena deklicam od 1. do 9. razreda osnovne šole. Vadba bo potekala v času po pouku v šolskih telovadnicah. Ker je naš program rekreativne in ne tekmovalne narave, je osnovni poudarek pri vadbi na spodbujanju rednega ukvarjanja s športom in s tem bogatitvi prostega časa ter oblikovanju pozitivnih vrednot, kot so medsebojno sodelovanje, zdrava tekmovalnost, spoštovanje pravil športnega obnašanja, krepitev samozavesti in prenašanje tako psihičnih kot fizičnih naporov.

Vadba bo potekala skozi celo šolsko leto in bo razdeljena na 3 dele: jesenski, zimski in spomladanski. V kolikor bo epidemiološka situacija v Sloveniji dopuščala, bomo vsak del tečaja zaključili z nastopom ter v spomladanskem obdobju za dekleta od 4. razreda dalje priredili tekmovanja za pokal ŠD Gazela. V nasprotnem primeru, bomo izvedli manjše nastope znotraj posameznih skupin. Ob koncu šolskega leta bomo organizirali poletni tabor ritmične gimnastike v Umagu.

Vadbo bodo izvajale naše izkušene trenerke, ki so ustrezno usposobljene. Vse trenerke bodo delale pod mentorstvom strokovne vodje mag. Gulje Avkhadieve, ki ima 26 let trenerskih in menedžerskih izkušenj na področju gimnastike. Trenerke in njihove pomočnice se bodo trudile posredovati dekletom kar največ znanja in prepričani smo, da boste z njihovim delom zadovoljni.