Navodila za vadbo

Vadba bo potekala po urniku, ki je naveden na naši strani. Med prazniki in šolskimi počitnicami vadbe ni.

Učenke od 1. do 3. razreda, ki imajo vadbo v času podaljšanega bivanja, bo v razrede prišla iskat naša vaditeljica (to velja samo za šole, kjer vadba poteka). Prosimo Vas le, da opozorite učiteljico podaljšanega bivanja, da je Vaša deklica vpisana na ritmično gimnastiko.

Za vadbo mora imeti deklica:

  • Gimnastični dres oz. oprijeta oblačila za vadbo. Gimnastični dres lahko izberete iz naše ponudbe GIMNASTIČNE OPREME.
  • Posebni gimnastični copati oz. šolski copati. Copate lahko izberete iz naše ponudbe GIMNASTIČNE OPREME.
  • Plastenka z negazirano pijačo.
  • Poskrbite, da ima deklica spete lase ali da ima s seboj elastiko, sponko ipd.
  • Priporočljivo je (ni obvezno), da ima deklica za vadbo posebno mehko podlogo »armafleks« ali nekaj podobnega. Veliko vaj izvajamo na tleh in taka podloga bo deklici olajšala izvedbo vaj.

Gimnastičnih rekvizitov za vadbo ni potrebno imeti saj rekvizite prinese vaditeljica. 

 

Priporočamo, da deklica vrednejših predmetov ne pušča v garderobi, ampak v telovadnici na klopci pri vaditeljici.

 

V primeru da bo vadba odpadla, bomo vadbeno uro nadomestili v najkrajšem možnem času. V primeru odpovedi vadbe Vas bomo pravočasno obvestili z SMS sporočilom.

 

V primeru, da se želite otroka izpisati ali o predvideni daljši odsotnosti z vadbe nas obvestite pisno na naš elektronski naslov: srdgazela@siol.net.

 

Za dodatne informacije, poskusni trening in pomoč pri izbiri opreme nam pišite na srdgazela@siol.net ali kličite na 041 377 149 (Gulja, med 9. in 12. uro)


OBLAČILA ZA VADBO

Za vadbo so priporočljiva oprijeta oblačila, kot je gimnastični dres ali majica in oprijete pajkice. Gimnastični dres lahko izberete iz naše ponudbe GIMNASTIČNE OPREME.

OBUTEV ZA VADBO

Za vadbo so priporočljivi posebni copati za ritmično gimnastiko, posebnost katerih je v tem, da so mehki in polovični, kar omogoča fleksibilnost stopala. Običajni šolski copatki so za vadbo manj primerni. Copate lahko izberete iz naše ponudbe GIMNASTIČNE OPREME.