Navodila za vadbo

Vpis bo potekal vse do zasedbe prostih mest. Za vpis je potrebno izpolniti spletno PRIJAVNICO

Učenke od 1. do 3. razreda, ki imajo vadbo v času podaljšanega bivanja, bo v razrede prišla iskat naša vaditeljica (to velja samo za šole, kjer vadba poteka). Prosimo Vas le, da opozorite učiteljico podaljšanega bivanja, da je Vaša deklica vpisana na ritmično gimnastiko.

Za vadbo mora imeti deklica gimnastični dres oz. oprijeta oblačila za vadbo, posebne gimnastične copate in plastenko z negazirano pijačo. Poskrbite, da ima deklica spete lase ali da ima s seboj elastiko, sponko ipd. Zelo priporočljivo je, da ima deklica za vadbo posebno mehko podlogo »armafleks« ali nekaj podobnega. Veliko vaj izvajamo na tleh in taka podloga bo deklici olajšala izvedbo vaj. Gimnastičnih rekvizitov za vadbo ni potrebno imeti saj rekvizite prinese vaditeljica. 

 

V primeru da bo vadba odpadla, bomo vadbeno uro nadomestili v najkrajšem možnem času. V primeru odpovedi vadbe Vas bomo pravočasno obvestili z SMS sporočilom.

 

V primeru, da se želite otroka izpisati ali o predvideni daljši odsotnosti z vadbe nas obvestite pisno na naš elektronski naslov: srdgazela@siol.net.


OBLAČILA ZA VADBO

Za vadbo so priporočljiva oprijeta oblačila, kot je gimnastični dres ali majica in oprijete pajkice. Gimnastični dres lahko izberete iz naše ponudbe GIMNASTIČNE OPREME.

OBUTEV ZA VADBO

Za vadbo so priporočljivi posebni copati za ritmično gimnastiko, posebnost katerih je v tem, da so mehki in polovični, kar omogoča fleksibilnost stopala. Običajni šolski copatki so za vadbo manj primerni. Copate lahko izberete iz naše ponudbe GIMNASTIČNE OPREME.