TABOR

Poletni tabor ritmične gimnastike v organizaciji športnega društva Gazela je namenjen deklicam, ki se že ukvarjajo z ritmično gimnastiko in tudi njihovim prijateljicam oz. dekletom, ki si želijo spoznati ta prečudovit šport. Omejitev glede predznanja gimnastike torej ni. Dobrodošle so vse deklice od 1. do 9. razreda osnovne šole.

V taboru se ne bomo omejili le na vadbo ritmične gimnastike. Potekalo bo še mnogo drugih dejavnosti, med njimi jezikovne in likovne delavnice, igre z žogo, tematsko obarvani zabavni večeri, plavanje, igre na plaži ... Da pa vsega ne izdamo prehitro, naj kakšna malenkost ostane presenečenje, da bo pričakovanje čudovitih počitnic še večje.

KJE

Tabor bo potekal na naši priljubljeni lokaciji, v otroškem počitniškem domu v Umagu na Hrvaškem. Dom leži tik ob morju med Stella Marisom in Punto v neposredni bližini teniškega centra Umag. Namenjen je letovanju šolskih in predšolskih otrok. Dom se nahaja v prijetni senci dreves, obdan je s travnatimi površinami, primernimi za različne delavnice in aktivno preživljanje prostega časa. Od plaže je oddaljen le nekaj korakov, do mesta Umag pa vozi vlakec, s katerim se bomo odpeljale raziskovat mesto in posladkat s sladoledom.

TERMIN

od 28.06 do 04.07 2024

Trenutno nimamo več prostih mest. Možen je vpis na čakalno listo.

PROGRAM

Vadba ritmične gimnastike poteka vsak dan v jutranjih urah. Po vadbi se odpravimo na plažo. Na plaži mentorice in pomočnice ves čas skrbijo za varnost v vodi, mazanje z zaščitno kremo, zabavne igre itd. S plaže se vrnemo pred časom močnejše sončne pripeke in se odpravimo na kosilo. Čas po kosilu je namenjen krajšemu počitku, ki ga dekleta oblikujejo po svojih željah – branje, risanje, igranje, druženje … V času med 15.00 in 16.30 v sproščenem vzdušju v senci dreves potekajo likovne, jezikovne in plesne delavnice. Po delavnicah se še enkrat odpravimo na plažo, kjer si privoščimo še dve uri kopanja v morju. Po večerji potekajo družabne prireditve pod vodstvom animatorja. Zadnji dan bomo imeli zaključno prireditev, na kateri bomo deklicam podelili priznanja in se posladkali s prav posebno torto.

STROKOVNI KADER

Tabor bo vodila ekipa naših vaditeljic ritmične gimnastike, ki jih dekleta poznajo z vadbe. Vse mentorice so zelo izkušene, saj že vrsto let delajo v taboru in so se ga tudi same udeleževale v otroških letih. Vodja tabora je mag. Gulja Avkhadieva.
Dekleta v času letovanja razdelimo v skupine, ki štejejo 8–12 otrok. Pri tem upoštevamo starost deklet, prijateljske vezi in njihove želje. Za posamezno skupino je ves čas letovanja odgovorna mentorica, ki za dekleta skrbi 24 ur na dan.

CENA

Cena tabora znaša 354 EUR. Cena vključuje:

  • Udobno namestitev v otroškem počitniškem domu
  • 5,5 x polni penzion, ki vključuje raznolik zajtrk, okusno kosilo, izvrstno večerjo in dve osvežilni malici
  • Osvežilne pijače in sveže sadje vedno na razpolago
  • stalno 24-urno varstvo
  • Vsakodnevno vadbo ritmične gimnastike
  • Raznolike aktivnosti po programu, vključno z likovnimi, plesnimi in jezikovnimi delavnicami ter športnimi igrami
  • Brezplačno uporabo športnih rekvizitov in pripomočkov
  • Nepozabne tematske večerne prireditve, ki jih vodi izkušen animator.

DOPLAČILA

Organiziran prevoz z avtobusom bo možen iz Radovljice, Kranja in Ljubljane ter nazaj. Doplačilo za avtobusni prevoz je 35 EUR.

Organizirali bomo tudi izlet z vlakcem in ladjico, doplačilo je na licu mesta.

INFO

Podrobne informacije o poteku tabora (naslov, odhod, seznam opreme, program, urnik, itd.) Vam pošljemo po elektronski pošti najkasneje dva tedna pred odhodom.

Za pojasnitev dodatnih vprašanj ali nejasnosti nas pokličete na tel. 041 377 149 vsak delavnik med 9. in 12. uro ter 18. in 19. uro. Vprašanja lahko posredujete tudi po elektronski pošti: srdgazela@siol.net.

O dogajanju v našem taboru bomo poročali na tej strani. Objavili bomo obvestilo o tem, kako smo prispeli v tabor, kako je potekal posamezen dan, objavili bomo tudi zanimive fotografije iz tabora.

"Katjusa je bila zelo zadovoljna s taborom, je rekla, da je bilo super....Zelo ji je bilo vsec in bi sla se....
Vsec mi je bilo, ker si lahko vsak vecer pogledal slikice in prebral, kaj vse so pocele..Iz tega se je videlo, da se imajo super in da jim ni dolgcas."

Katja Tratnjek

"Laurine prve besede po prihodu domov: škoda, ker nisem še nekaj dni; mami prosim prijavi me takoj za drugo leto; znam rusko pesmico (pela jo je meni, dediju, teti); rekla je, da je bilo noro dobro.
Hvala za nepozaben teden, ves vaš trud za deklice. Laura se je imela lepo."

Breda Potočnik

"Rada bi se Vam zahvalila za ponovno super izpeljan gimnastični tabor.
Vam ne znam povedati, kako Sara na taboru uživa in koliko ji dejansko pomeni to, da greste.
Tako da še enkrat hvala vam in mentoricam."

Anja Korenčan